A doctor in making


Social Networking around me :)

Fatini Irdina | 10:02 AM | 0Comments |
Assalamualaikum ;
Seperti biasa , lepas lappy ni d takeover on my hand , terus buka FESBUK . tak sabar nak on9 laa  konon-kononnya . Sememangnya friend requests akan lebih banyak daripada notifications . so laen kali , tak payah susah-susah nak add kat fesbuk , senang-senang , follow aku  kat twitter lagyy mudah . i'm trying to be involved in TWITTER after this . nak promote ! FOLLOW tiniey0606 ON TWITTER PLEASE . heehe , abees belog aku , suka hati aku laa nak promote ape-ape punn kan ? actually , memang aku dahh kurang minat dengan FB nyy tapi still on9 lagy . that's why kalau orang yang tak dikenali masuk dalam chatbox , aku tak layan sangat . just greeting hye lepas tu , tutup .  And then , lepas aku tutup fesbuk  window , aku turn to another website . aku nakk try check result aku laa , huhh , tapi unfortunately , tak keluar-keluar lagyy . ni yang buat aku geram nih . next , aku start blogwalking laah . huh , aku terjumpa laa satu artikel yang HOT . bajet hot laa sangatt artikel tu . tetapi , best laa jugak membacanye . FB , TWITTER , BLOG , aku dahh citerr , ouh ! i'm forgot about FRIENDSTER . talk about this , tahun ni tak lebih dari 10 kali aku buka friendster . entah . i'm not finding something best about it . tapi , dulu akulaa user yang paling setia . hehee . konon-kononnya . emmm , MYSPACE pun ketinggalan jugakk . haddooii . dulu , aq pun user yang bergiat aktif dalam myspace . entah berapa akaun yang pernah aku buat . so , kalau u guys pernah mengADD FATINIIRDINA on myspace , sorry kalau aku still belum approve . ade lagyy ke yang guna myspace skunk niey ? hehe . maklumlaah ramai yang dahh addicted dengan FESBUK . ouh ! lepas refresh balek , dahh banyak akaun rupanya aku join . FORMSPRING , TAGGED , HI5 , dah lama aku tak bukak . hish3 . trust me ! sekarang i have no more words to say . memang boring laa kan sape-sape yang baca blog aku nih . but i'm trying to find something cool .

menang juaa akhirnyaa :D

Fatini Irdina | 9:35 AM | 0Comments |
Assalamualaikum *_*
YAY ! aq terover xsaited daah niee . huh . memangg puass atyy gileer arhh sbb menang . ouh , biarpun dikira menang naseb , taapi , ALHAMDULILLAH ! taak sia-sia aq tunggu depan tv sat kul 0730 lagyy .
memang , sapa-sapaa yang adaa sakett jantung boleh kenaa serangan kalauu tengokk match taadi.
aq sampaaii taakde suaraa daahh nie asyik 'dok neppikk' tengookk bolaa . hehe .
cepatt , i need air asam jawa nyhh . dalam match tu , memang sengit laar.
naseb MALAYSIA naakk menyenyapkan penyokong INDON malam nihh , hehe . sorry !
sampai sepakan panelti (4-3) , player yang paling aq respect : FAHMI , BB , ASRA !
my heroes !

putus asa juaa :DD

Fatini Irdina | 7:18 AM | 0Comments |
Assalamualaikum ( !_! )
hujaann . perkataan yang sesuai untuk diungkapkan pada museem 'BAH' ini . kebosanan tahap gaban lorh malam ni . adooaaii . taadi sempat jugaak aq layan 'IDOLA KECIL 4' . taapi aq taak laa fanatik sangat dengan rancangan tuuh sebabb umur aq pun daah meningkat naek kan ? ^_^
semalamm aq terfikir about sumthim yang selalu adaa dalaam otaak aq .
and it is related to _____________________________________________________ !
aq taak sanggup naak bagitau after someone had told me like this :

" Don't ever dream to get _____ ! "
(versi laen sbenarnyaa)

lepaas tu masaa aq naak tiduur , aq teringatkan words by words yang disebut taadi .
and then , my heart say :

" back to reality ! "

kalau laa aq fikir2 balik pasal bende nih , msty daah lama aq boleh " think in peace "
taapi aq taak tau setaakat mana ia boleh tahan , and aq rasaa after this maybe aq akan anggap _________
as _______________ jep . taakkan adaa salaahnyaa .

Oitt , after aq rewind baleek post ni , banyakknyaa yang kena ' fill in the blank '
taapi kalau aq yang fill sendiri , taak private laa blog aq ni kan ?
taapi kalau nak tauu jugakk , ask me secara personal .
okk , got to go ~

Hari Akhir Persekolahan 2011 !

Fatini Irdina | 11:12 PM | 0Comments |
Assalamualaikum <3

waa ! hari ini last day skulaa . sedeyh arr ugak . plus more , kehilangan seorang lagyy BESTIE .
lagyy laa sedeyh . maaa , lepas Mc'Wa , T-Rex pul0p . sobs2 .


memories with T-Rex(sebelah aq)

haaa , this pic was taken mase g jaley2 PP ary Isnin ary tuhh.
Punyee laa syokk g jale2 ngn sep2 tolol nih .
Macam2 aksi dipamerkan . hehee .
Result bel0m fully dapat laggyy . adooaaii .
pagyy ade ASSEMBLY . Pastu mas0k kelaazz besih2 klazz .
Tp aq excuse . hehee . Bnyak laa aq pnye xcuse (kantooii)
starting es0k : cuteee . Hooray !
HAPPY OLIDE laa blakoo .
pulang sekolaahh , masuk bileekk , ajat nk BINGG , tp ternampak LAPTOP ats meja .
teerus amek kesempatan . heehe . (bertuahpunyaabudakk)

KFC Tyme With One Aikey !

Fatini Irdina | 10:30 PM | 0Comments |

Assalamualaikum ^_^

adusss , daah bnyak ary x on9 , kesuntukan mase lorhh . only at midnight aq boleh on9 .
hurmm , but today , baleek skullaa , xsaited tgok LAPTOP ade atas mejaa ,
hehee . mse 131111 ary tuu , klass aq ade buadd jamuan at KFC .
WOW ! Best x terkata mase tuu .
Tp punye laa sial internet , dapat upload cket jer gambo .
hish3 , but it's okay laar drpd x upload lasum . hehee ,
here is it : 


saya - zeiti - una
 hari yang lappy untuk aq . memang best laa . rugi Mimi , Pikah , Asma Trex taak join !

with Cikgu Aliza

Girls Generation One Aikey . hehe . gelaran untuk sep2 nih . Cikgu Aliza = we'll miss ue !


dinner plate : (sorry sape tgh lapar)
haaah ~ nie yang paling best . dapaat makan (macamlaaqtakpernahmakanmendeni)
hehee . tp gambar mase ngah mkn , tak dapatt upload . geramm laaa aq !



My newest hobby :)

Fatini Irdina | 2:41 AM | 0Comments |
>Assalamualaikum<
Hobby ? 1st writing about it here . Slaalu taak pernah agyy aq talk on this .
Okeeyp ! Ini entahh daah msukk hobi yg ke berapa daa ni .
starting from YEAR 1 until FORM 1 hobi aq slalu berubah .
Dari main games > baca buku > memasak > surf internet > baca NOVEL
and skunk changes to a different one !
>MENULIS<
yup ! sumone may think menulis adalah perkara yang biasa .
But not for me . I'm writing 4 a "cerpen" .
hurmm , mende nie ter'inspirasi' dlm diri aq when I'm looking at a pen with a piece of paper .
ermmm , tyme tuhh aq tengah on9 and sambil tgu internet yg slow giler nie ,
I take them and draw a picture of couple of person . heehe .
then , tangan aq dgn sendirinya bergerak n wrote suumthim yg WOW !
pas2 aq sambung and sambung sampai laa abees 2-3 helai kertas .
tp sampai skunk it's still not finished oready ~
aq maseh terfikir tajuk yg nk dikasi nie ,
but for a temporary , aq kasi tajuk nyyhh ,

"AKU DICIPTA UNTUKMU"

hurmm , dah ade orang pakai ke tajuk nie ? kalau ade pun , aq taak kesah la .
hehe . kalau korang baca tajuk tuh , msty daah dapat guess what the themes is it , right ?
memang betul pom . it's about LOVE STORY ! hehe .
but I don't know how to finish it . ngee ~
but I'm trying !
and who will be daa 1st person that will read it after me ?



11.11.11

Fatini Irdina | 7:50 AM | 0Comments |
Assalamualaikum...
alamak , ade 15 minit agy aq nk buadd post pasal 111111 ni ,
hurmm . cantekk tarikh ni .
straight date with number 1
skali jep dlm satu abad dpt jumpe ni !
whooha , untung sape yg dilahirkan tarikh nie , hehe ,
msty ramai yg kawen ary nie ~
last but not least , it's wonderful DATE !

Tutorial : Delete "Subscribe to: Post Comments (Atom)

Fatini Irdina | 5:57 AM | 0Comments |
:: !! Assalamualaikum !! ::
actually , saye rase dah rami yang tahu macam mane nak delete benda tu . tapi buat yang tak tahu , mehh saye nak tunjukkan caranya .

> login - dashboard - design - edit html - expand widget templates

> korang tekan Ctrl+F pastu cari kod di bawah ni .

<b:include name='feedLinks'/>
> dah jumpe ? korang delete lahh kod tu .

> preview untuk mengelakkan sebarang error .

> kalau dah berpuas hati , tekan la save . SIAP !

>HAVE A GOOD TRY<

finally finish !

Fatini Irdina | 6:47 AM | 0Comments |
Assalamualaikum >_<
YEZZ , ary niey daa abees exam . PJK ?
juz maen hentam jep jawapan
hee2 , balik skula pun awal taadi
pas2 , teruus BINGG !
aq kepenatan wess , entah lae bakpo .
bknnye struggle sngt periksa PJ smpai jd gynym
result ? waa , aq takoot nk tauu ~
ganow erh agop2nyo naseb aq perikso nym ?
bereh ko dop ? arap2 LINECLEAR . hehee
Petang tyme tngk bola
\SEA GAMES(futbol) lwn ngn THAILAND
naseb arr wess buleh mng
kalu dop gak ...... hampeh !
malam ? tyme 2 tuttutt2 , hehee .
nothim laa !


dupdap , dupdap !

Fatini Irdina | 1:01 AM | 0Comments |
Assalamualaikum ^_^
firstly , nk ucap SALAM AIDILADHA 2 all muslims in daa world
rayew taon ni xlaa xsaited sngt sbb adeq aq sakit
naseeb baek taak rayew kat hospital jep taun nie(ish3)
but today skulla daa start
juz 9 girls jep yg ade dalam kelazz
blajaa pom taraaakk !
only TESTPAPERDISCUSSIONN !
maa , aq palim takowt nak tau result niymmhh ~
ary ni daa dpt tau markah SEJ(belomconfirm)
yg palim aq takot is BAK !
huhh , aq tgk ustzh (raik) krtas pom aq daa brdebar2
aq intai2 laa aq pnyer paper
n i got it bad !
fuhh  , mmg taanakk komen pape about dat(terok tahap ICU)
esok ade satuu agy paper (PJK)
iaitu subjek yg pernah mncemarkn result aq dulu
bygkn dlm result paper aq tertulis
semuaa subjek dpt A-B
tgk2 last skali PJK = E
whuuh  ,
kuang3 , my mission : straight A's laa wess
but aq rse ia taa kesampaian agyy kowt exam niymmh ~
wateva is it , I'm so frusted wif maa result !

out of exam mood :)

Fatini Irdina | 7:14 AM | 0Comments |
>>>Assalamualaikum<<<
the moments dat i'm waiting 4
yeahhh !
bebas from xm
but , not laa 100%
next week ade 1 paper agyy
but dats not my problem oready
harap result okey arr
berbaloi dgn usaha aq laa
stay up tiap2 mlm smpai kul 2-3 pagi
and now , spend sum tyme wif my blog !
berhajat untuk mengupdate blog ^_^
nth kesampaian ke tidaak hajat aq 2 ~


 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA