19, A doctor in making


PAUSE HERE

Entry Bergambar: Short Vacation to Langkawi

Fatini Irdina | 10:33 AM | 4Comments |

Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Malam ni Fatini rasa macam rajin pulak nak update blog. Selalunya sayalah yang paling malas nak update blog. Hehee, mula-mula niat nak edit blog tapi tak jumpa lagi background yang berkenan di hati. So, malam ni rasanya nak update entry pasal holiday ke Langkawi haritu.Sebelum tu, Fatini ada join tournament chess dekat Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sungai Petani. Sekolah tu memang gempaklah! Luas, besar dan cantik! Hihii:) Sekolah aku bilalah nak jadi macam tu~ Tahniah kepada angah dan acik yang dapat nombor 4 & 5 under 12 dalam tournament tersebut. Fatini? Please jangan tanya :D

Tournament habis kira-kira dekat pukul 5:30 petang. Memang masa tu rushing sangat nak kejar feri dekat Kuala Kedah. Yelah, Sungai Petani ke Kuala Kedah tu ambil masa lebih kurang satu jam jugak. tu pun kalau tak jam. Feri last pukul 7 malam and kiteorang bernasib baik sebab pukul 6:54 petang tu masih ada tiket kosong. Alhamdulillah :) Masa dekat atas ferry tu, tido je kot yang tahu sebab terlalu penat. Hihii biasalah baru lepas game 7 round :)


Nurin join sekali!!

Dekat Langkawi, kiteorang tak melawat ke mana-mana tempat macam selalu. Kali ni, memang berehat dekat tepi pantai je. Check in dekat Langkapuri Inn, alhamdulillah dapat chalet yang betul-betul tepi Pantai Chenang. Lepas kemas barang, terus je lari kat tepi pantai. Hahaa ramai gila kot Mat Salleh tengah berjemur masa tu. Nak tegur, tapi tak berani.



First experience dapat tengok sunset dekat tepi pantai. Ya Allah, begitu indah ciptaanmu.




Next day, sambut hari jadi abah sekali dengan anniversary dekat tepi pantai jugak. Semua taknak jadi photographer masa ni:D


Kali ni bolehlah merasa naik jetski. Mula-mula memang cuak jugak. Lama-lama, baru merasai keseronokannya. Hahaa :D Rugi umi tak join sekali masa ni.



Muka cuak lepas naik jetski.


Umi takut nak naik :*

Kami ke sana hanya 2 hari 2 malam sahaja 20hb abah ada interview. Tapi takpe, holiday tepi pantai memang syokk!!


We all red family :D

Keputusan PMR 2012

Fatini Irdina | 9:53 AM | 0Comments |

Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Mungkin entry ini terlalu lambat untuk dipublish-kan, tapi rasanya belum terlambat untuk Fatini ucapkan tahniah kepada kakak-kakak dan abang-abang yang telah berjaya mendapat keputusan cemerlang. Yang tak berjaya tu, Fatini juga ucapkan syabas kerana anda telah berusaha bersungguh-sungguh selama ini walaupun rezeki tidak menyebelahi anda. Tahun depan, giliran Fatini pulak.



Tahniah juga diucapkan kepada 55 orang pelajar SMK Kamil (sekolah Fatini) yang telah mengharumkan nama sekolah dengan seramai 55 orang memperolehi straight A's dan kelulusan 100%.
Tahun 2012 telah mencatatkan 30,474 dari 481,424 calon dari seluruh negara yang memperolehi straight A's. Berikut merupakan ranking PMR Top-10 Sekolah Berasrama Penuh:

1. Sekolah Menengah Sains Hulu Selangor (GPS 1.022)
2. The Malay College Kuala Kangsar (GPS 1.0237)
3. Sekolah Menengah Sains Sultan Mahmud (GPS 1.0265)
4. Kolej Tunku Kurshiah (GPS 1.0278)
5. SM Sains Raja Tun Azlan Shah (GPS 1.0302)
6. Sekolah Menengah Sains Kota Tinggi (GPS 1.0309)
7. SBP Integrasi  Gombak (GPS 1.0375))
8. Sekolah Tun Fatimah (GPS 1.0377)
9. Sekolah Menengah Sains Rembau (GPS 1.0408)
10. Sekolah Sultan Alam Shah (GPS 1.0434)




Notakaki: 98's we are the next!

Jom Like!!

Fatini Irdina | 5:52 PM | 15Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Alhamdulillah, akhirnya Fatini dapat update blog. Dah hampir satu minggu rasanya biarkan blog ni berhabuk. Hehee:) Dekat Kelantan sekarang musim hujan. Sejuk ohh :D Okaylah, nanti Fatini cerita lagi dalam entry lepas ni. Sabar kay :)

Entry kali ni pasal Segmen: "I want more likers by Fatini" yang haritu. Tak ramai yang join, maybe sebab Fatini kurang promote kot. Tapi takpelah. Para contestant, please take note. Mohon kerjasama dari anda semua. Dekat bawah ini, Fatini list-kan fanpage yang korang semua kena like. Sila sign in fb anda terlebih dahulu untuk memastikan proses mengelike berjalan dengan lancar.

PERHATIAN!! KORANG YANG TAK JOIN SEGMEN NI PUN BOLEH TOLONG SAMA-SAMA LIKE FANPAGE YANG FATINI LIST DOWN KAT BAWAH. Tapi pastikan anda dah sign in akaun facebook anda.


P/s: Ada beberapa page yang error.Maybe mungkin jugak ada beberapa akaun fb yang tak boleh tekan like terus, so Fatini minta kerjasama korang yang join ni like cara manual eh? THANK YOU:) Kalau dah done like all pages tu, jangan lupa komen dekat bawah ni taww :3

12.12.12

Fatini Irdina | 7:54 PM | 4Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

12.12.12 is such a wonderful date right? Heboh dekat twitter dan facebook pasal tarikh cantik ini. Saya hanya mampu tersenyum, scroll down dekat TL kemudian printscreen tweet dan status mereka.

Worldwide trending seperti yang dijangka.


Some of their tweets of 12.12.12.


















Ada macam-macam reaksi bagi twitter and facebook user ini. But for me, it's only just a wonderful date but setakat minit ini, nothing special happened for me dan saya pun tidak mengharapkan apa-apa dari tarikh ini. "I'm glad that I'm still breathing in the world on this wonderful date. Syukur, alhamdulillah." 

Segmen: "I Want More Likers by Fatini"

Fatini Irdina | 1:18 AM | 31Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!


SEGMEN TAMAT!!!
Alhamdulillah. GA Fatini yang haritu telah berjaya dilaksanakan. Kepada pemenang yang tak hantar detail lagi tu, cepatkan okay. Hihii:) Di petang yang indah lagi menenangkan ni, Fatini nak anjurkan satu segmen iaitu Segmen: "I Want More Likers by Fatini". Eh, baru je habis GA dah buat segmen? Hehee sebenarnya Fatini nak kejar masa sebab maybe lusa Fatini dah tak boleh online. Tu yang cepat sangat tu.

Segmen ni mudah je sebenarnya. Ianya bertujuan untuk menaikkan bilangan like di page korang yang hot sangat tu. So, segmen ni hanya terbuka kepada korang yang mempunyai fanpage sahaja. Kalau yang takde lagi tu, korang boleh buat dulu satu fanpage, then baru boleh join. Deal?

I WANT MORE LIKERS!!
*Harap maaf sebab Fatini tak sempat nak buat banner segmen*


Syarat-syarat penyertaan:
1. Wajib mempunyai akaun facebook dan satu fanpage(untuk dilike)
2. Follow blog Fatini dan terjah sini kejap.
3. Buat satu entry yang bertajuk Segmen: "I Want More Likers by Fatini" .
4. Copy paste perkataan I Want More Likers di atas dalam entry anda kemudian linkkan ke entry ini.
5. Tuliskan bilangan likers di fanpage anda sekarang.
6. Hantar link entry anda berserta dengan link fanpage sekali di ruangan komen di bawah.


Fatini akan update senarai Fanpage yang join selepas segmen tamat dan Fatini harap kerjasama dari semua peserta untuk like semua fanpage yang join tuu. Korang hanya perlu tekan like je! Fatini akan inform kemudian bila segmen ini akan tamat.

LIKE SINI KEJAP? HEE:)

Keputusan Pemenang bagi "Bloggership Giveaway by Fatini Irdina"

Fatini Irdina | 1:17 AM | 20Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

First at all, Fatini nak minta maaf sebab GA ini terpaksa ditamatkan 10 hari lebih awal. Memang hari ni dan esok je yang Fatini free lepas tu Fatini akan terlibat dengan tournament-tournament chess. Di kesempatan ini juga, Fatini nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada para sponsor yang telah berbaik hati menaja hadiah untuk korang semua. Fatini juga nak ucapkan terima kasih kepada korang yang telah meluangkan masa untuk join GA ni. Okay, tak nak taip panjang-panjang, nanti jenguh jugak nanti korang nak baca. Nervous k nervous. Hihiii :)


Kesemua pemenang dipilih melalui Random.org kecuali hadiah untuk Top Referral. Klik SINI untuk ke senarai peserta.
.
.
.
.
.
Anda nervous? Ye, Fatini pun sama!
.
.
.
.
.
Jom kita tengok siapakah yang bertuah yang dipilih oleh En. Random.
.
.
.
.
.

SMURF VERSI THUMBDRIVE 8GB
x1 by Yan Salina | LIKE
77  http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini.html

NOVEL
x1 by Nazurah | KLIK
17  http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

JELLY LENS
x1 by Cik Tyra Lee | +FOLLOW
111 http://sweetsour93.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

EYES LENS (0 degree)
x1 by Cik Lululs | +FOLLOW
132 http://deyawanny.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

KERONGSANG REBEN
x1 by Cik Lululs | +FOLLOW
54  http://misschillax.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

TOMATOX MASK
x2 by Syuhada Salleh | G+1 PADA ENTRY INI
83  http://mira-cikibum.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

BARANGAN BERNILAI RM 15
*Klik pada tulisan untuk tengok*
by Afievy Ivy | +FOLLOW
60  http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina_9530.html

BARANGAN BERNILAI RM20
x1 by Sheila Eiman | +FOLLOW
23  http://seoranx-ladies.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdin.html



Kepada semua pemenang di atas, sila hantar detail seperti berikut di Facebook Fatini(inbox): 
Nama penuh: 
Alamat penuh: 
No telefon: 
Link blog: 
Hadiah yang dimenangi: 
P/s: Sila hantar detail tersebut sebelum 20 Disember 2012, jika tidak pemenang lain akan dipilih.



TOPUP RM 10
x3 by Farahin | LIKE
81  http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
129 http://tysakura.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
143 http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

TOPUP RM 10
x1 by Cik Mun | +FOLLOW
119 http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveayaw-by-fatini-irdina.html




Kepada semua pemenang di atas, sila hantar detail seperti berikut di Facebook Fatini(inbox): 
Nama: 
Nombor telefon:
 Jenis prabayar: 
Link blog : 
P/s: Sila hantar detail tersebut sebelum 20 Disember 2012, jika tidak pemenang lain akan dipilih.



BLOG REVIEW
x3 by Mohd Noor Syawal | +FOLLOW
23  http://seoranx-ladies.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdin.html
76  http://ceritera-syera.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina_25.html
94  http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
P/s: Blog anda akan di inform apabila sudah di review oleh Syawal

EDIT BLOG
x2 by Huda+FOLLOW
58  http://mybeautifulrainbowlife.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
120 http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
x2 by Haryani+FOLLOW
98  http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
114 http://babythatsmine.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
x1 by Fa Yun+FOLLOW
74  http://hanum-lifepages.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

HEADER x5
by Fatimah Azzahra +FOLLOW
23  http://seoranx-ladies.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdin.html
82  http://cheriteimanlah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
144 http://khusyee03.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
45  http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
93  http://farizafairuz.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Bagi pemenang edit blog dan header, Fatini mohon supaya anda menghubungi terus para sponsor(klik pada nama mereka) untuk menuntut hadiah anda sebelum 20 Disember 2012. Jangan lupa untuk menyertakan link blog anda sekali.


Okay, Tugasan satu dah selesai. Sekarang, kita tengok keputusan bagi Top Referral pulak.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
HADIAH BAGI TOP REFERRAL UTAMA
PENDRIVE 4GB + USB 4 PORT + RM 20 + BLOGLIST JANUARY 2013
+
LOMO AQUATIC
x1 by Cute Catch | LIKE

dan pemenangnya ialah, jeng jeng jeng.......................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

TAHNIAH !!

Sila beri detail seperti yang berikut di Facebook Fatini secepat mungkin:
Nama penuh:
Alamat penuh:
No. tel:
Link blog:




Kepada semua pemenang, tahniah Fatini ucapkan dan kepada yang tak menang tu, jangan sedih-sedih. InsyaAllah lain kali giliran korang pulak yang menang.

Senarai Peserta Bloggership Giveaway by Fatini Irdina

Fatini Irdina | 2:00 PM | 17Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!
Bárbara Paula / Pinterest

Please check your link here:) Sambil-sambil tu, jomlah sama-sama kita bw mereka semua.


1    http://bilasepetsudahmembebel.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
2    http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
3    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
4    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
5    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
6    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
7    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
8    http://beautys98-line.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
9    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
10  http://iddreams-reams.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
11  http://kitekenasenyumwalausedih.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
12  http://secretgardenga.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fartini-irdina.html
13  http://aanayid.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
14  http://ajlincomey.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
15  http://mizzs-a.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
16  http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fartini-irdina.html
17  http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
18  http://misscapitalp.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
19  http://storysisenget.blogspot.com/2012/11/
20  http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
21  http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
22  http://muslimahsejati96.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
23  http://seoranx-ladies.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdin.html
24  http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
25  http://fashionismyhijab.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
26  http://fafazukri.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
27  http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html 
28  http://gscblogger.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
29  http://rumorslogy.com/?p=2147
30  http://dila-syadila.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
31  http://missnij143.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
32  http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
33  http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
34  http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
35  http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
36  http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
37  http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
38  http://studioous.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
39  http://bilajarimenaipkekunci.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
40  http://studentkecik.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
41  http://lovoiustory.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
42  http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
43  http://cheerymessy.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
44  http://cikque90.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
45  http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
46  http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
47  http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatin-irdina.html
48  http://nurbazilah97.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
49  http://glitterteenager.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
50  http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
51  http://sayasukanamafarhana.blogspot.com/2012/11/assalamualaikum-hey-lama-aku-tak-join.html
52  http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
53  http://meyouwethey.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
54  http://misschillax.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
55  http://saadah97.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
56  http://norsyafiqah97.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
57  http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
58  http://mybeautifulrainbowlife.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
59  http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
60  http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina_9530.html
61  http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
62  http://nasyabella.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
63  http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
64  http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
65  http://welcometomyblogirl.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
66  http://princessmazzuri.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
67  http://kuchentachocolate.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html 
68  http://ainahisham.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
70  http://siifaahnaughty.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
71  http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
72  http://wordmakemyhome.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
73  http://nursyarfarosli.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
74  http://hanum-lifepages.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
75  http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
76  http://ceritera-syera.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina_25.html
77  http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini.html
78  http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/11/blog-post_25.html
79  http://arunnastory.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina
80  http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
81  http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
82  http://cheriteimanlah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
83  http://mira-cikibum.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
84  http://shespinklover.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
85  http://schazlynnfluvery.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
86  http://storyofmizsyaf.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
87  http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
88  http://crezilady.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
89  http://ceritasiaiyon.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
90  http://youaretheperfecttwo.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
91  http://ninasyahira.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
92  http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
93  http://farizafairuz.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
94  http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
95  http://belogsepot-diela.blogspot.com/2012/11/klik-banner-untuk-join_28.html
96  http://sitinggistory.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
97  http://amandagabypeter92.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
98  http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
99  http://aizanshazlin.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html 
100 http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
101 http://bicaraaddien.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
102 http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
103 http://noor-atiqah.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
104 http://www.jajasutera.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdin.html
105 http://ihanishaziqah.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
106 http://arinalola.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
107 http://superaofficalbloggie.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
108 http://blalalableh.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
109 http://red-smooth-live.blogspot.com/2012/12/blogership-giveaway-by-fatini-irdina.html
110 http://mira-razak97.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
111 http://sweetsour93.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
112 http://lolyphotogrape-blackqueen.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
113 http://farraaisyah.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
114 http://babythatsmine.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
115 http://tokmimicapayam.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
116 http://musicourlive.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
117 http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
118 http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
119 http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveayaw-by-fatini-irdina.html
120 http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
121 http://afifishamsuri.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
122 http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
123 http://momokequaltogemok.blogspot.com/2012/12/giveaway-bloggership-giveaway-by-fatini.html
124 http://miseyz.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
125 http://ouhmagic.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
126 http://adeqdancontest.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina_7.html
127 http://www.duniawilma.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
128 http://magical-awesome.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
129 http://tysakura.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
130 http://www.mohdnoorshawal.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
131 http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
132 http://deyawanny.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
133 http://thelightofprincess.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
134 http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
135 http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
136 http://kaubuatcontestakujoin.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
137 http://saiapunyacherita.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
138 http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
139 http://maznizulizana.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
140 http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
141 http://smilewashere.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
142 http://nurmunirahabdulrahman.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
143 http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
144 http://khusyee03.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
145 http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
146 http://ceritagadisbelog.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-bt-fatini.html
147 http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
148 http://www.coretancikmisi.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
149 http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
150 http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-bloggership-giveaway-by.html
151 http://polovin-mylife.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
152 http://buku2saya.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html




P/s: Please inform kalau link entry anda tidak tersenarai.

Bloggership Giveaway by Fatini Irdina

Fatini Irdina | 3:14 AM | 169Comments |
THIS IS STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.

GA TAMAT!!!!! Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!
Okay, sempena cuti sekolah ni, korang mesti boring gila kan dok kat rumah. Makan tido je kejenya, HAHAA. Same like me ahh. Nanti berat badan pun naik ohh. Hihii, ape kata korang rajinkan diri korang dengan menyertai GA ni? Okay Fatini malas nak taip ayat panjang-panjang, dengan lafaz bismillahirahmanirahim, Fatini ingin merasmikan:

*Sorry, banner simple jer
DUE DATE: 20 DECEMBER 2012
*10 DECEMBER 2012 tepat pukul 12:00 a.m
Due date dipercepatkan atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan. Baca sini.

Fatini ingin menjemput semua rakan blogger tak kira lah yang Fatini kenal ke yang Fatini tak kenal ke untuk join GA Fatini kali ini. Hadiahnya agak awesome jugak sebab Fatini juga guna khidmat para sponsor untuk taja hadiah bagi GA ni. Rugi kalau korang tak join. Sponsor pun boleh join same tau :) Okay, jom tengok syarat-syaratnya:

SYARAT PENYERTAAN:
1. Follow blog Fatini dan like fanpage Fatini.

2. Ikut semua syarat yang dikehendaki oleh para sponsor. Terjah sini untuk ke senarai sponsor.
3. Terjah sini.
4. Buat satu entry yang bertajuk "Bloggership Giveaway by Fatini Irdina"
5. Letakkan banner di atas ke dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
6. Lepas siap buat semua syarat, letakkan link entry penyertaan anda di kotak komen di bawah. Tempat lain tidak akan dilayan. *kejam


UPDATE:
TOP REFERRAL akan mendapat hadiah berpakej iaitu:
Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013

Okay tak hadiah untuk top referral? Kalau korang nak jadi top referral ni, korang kena promote GA ni banyak-banyak. 

Peringatan:-
MOHON JANGAN LUPA UNTUK BUAT SEMUA SYARAT YANG DIKEHENDAKI OLEH PARA SPONSOR. SEKIRANYA ANDA DIDAPATI TIDAK MENGIKUT SYARAT YANG DIKENAKAN, PENYERTAAN ANDA AKAN DIBATALKAN.TERJAH SINI UNTUK TENGOK SENARAI SPONSOR DAN HADIAH. Kejam eh? Hahaa.

*Sekiranya anda tidak dapat mengikuti syarat tersebut, tolong inform Fatini supaya Fatini tahu.

 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA