19, A doctor in making


PAUSE HERE

EXAM MOOD

Fatini Irdina | 1:01 AM | 0Comments |
assalamualaikum
JANGAN GANGGU !

FATINI IRDINA IS IN EXAM MOOD :DD

PROBLEM SOLVED

Fatini Irdina | 12:07 AM | 0Comments |
assalamualaikum
hey cheers ! see something new on my land ? hee :)) feel awesome ? hahaaa . tak terujaa langsung . okayy guys ,  sekarang saya dah dapat jalan penyelesaian kepada masalah post tittle yang dihadapi setelah sekian lamanya . So now , the problem has been solved ! Give a big hand - YAYYY !
Pernah tak post tittle korang tak menjadi ? I mean kalau nak tukar font , 'resize'kan , letak background or nak di'center'kan tetapi tak menjadi . Kalau tak jadi tu sebab ada kod yang di'deletekan' atau ditambahkan . Tapi buat masa sekarang ni , saya still tak dapat cari kod apa yang hilang tu sebab kalau saya guna backup template yang sebelum ni pun dah tak jadi jugak . So , saya pun terfikir untuk menukar balik template yang saya guna iaitu dari Template Watermark ke Template Picture Window . Kalau tak silap laa , rasanya tu laa template yang saya guna sekarang . Dan Alhamdulillah , it's work ! But ape yang teramat amatlah terrible for me is I need to re'adding' from A to Z . Ya Allah , memenatkan jari menekan sajee . Siapa yang nak cuba tukar template tu , kenalaa rajin cover semula yaa sebab semua benda yang ditulis dekat html tu akan hilang kecuali laa  yang dah di'save'kan di page element . So , before that , backuplah dulu tempalate anda . And then , pandailaa nak cover ya ! Tapi kalau ada yang malas tu , saya nasihatkan janganlah buat ya kerana ianya akan menghilangkan banyak elemen kat blog anda kecualilah anda rajin untuk meng'cover' semula . Macam saya << hee , ayat selamat tu weiii !

Keceriaan Kelas

Fatini Irdina | 11:11 PM | 2Comments |

assalamualaikum
Urhh , lama gilaa tak hupdate belog . huhh , entri berhabuk setelah sekian lama tak dilap . agagaa , macam2 aku taip sebagai mukaddimahnya . hee :)) whatever laa . but today , dengan begitu selesa menaip tiap patah perkataan di hadapan lappy , I'm back to blogging world ! taraaa . First , sorry to my dearest blogwalkers di atas no replies on your words at my tagboard . Trust me , I have no time to do such this thing .
Tapi , tadi saya dah sempat tekan button follow kat belog belog yang difootprintedkan at my tagboard . But , not all . But , InsyaAllah , I'll take my time for it after this . I'm doing my classwork a.k.a projek kelas right now . Huhh , so terrible and horrible . Well , I'm not a creative girl . hee :)) Otak saya hanya akan kretif bila menggunakan komputer . So , think that way laa ~ . Al-maklumlah sekolah dah lancarkan pertandingan keceriaan kelas . and bila pengetua dah cakap ni :
kelah hok paleng udoh , keno dendo cuci jambe .

hee :)) so , kenalah upgrate siket tahap kerajinan saya ini . hahaahaha . okayy cheers . I got to go . Before that , I have one special  request , feel free to follow this blog : Fatin Nabila's blog . She need more followers <3

Pasti ada hikmahnya

Fatini Irdina | 1:00 AM | 0Comments |
assalamualaikum
fuhh , fuhh . sapu habuk yang bersarang kat sinie . aduhaii . banyak betul. honestly , memang buat mase sekarang ni , memang tak sempat langsung nak update blog . Alhamdulillah . hari ini dapat jugak buat entri ringkas sebab guna android . huhh , susah betul nak taip word by word . Kami sekeluarga sekali lagi diuji . Tapi saya percaya , setiap yang berlaku pasti ada hikmah di sebaliknya . Moga Allah mempermudahkan segala urusan kami dan memberi kami kekuatan untuk menghadapi dugaan yang diberi . AMIN!
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA