A doctor in making


Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

Fatini Irdina | 9:27 AM | 6Comments |



Assalamualaikum and nytes everybody :)
Tadi , mase tengah usha blog kawan kan , terjumpa la satu blog yang teramat-amatlah cute kepunyaan this syss . Kebetulan , ternampak lah satu contest yang dia buat dan amat berminat untuk join . hee :)
" Saya akui walaupun blog saya tak dapat dikategorikan sebagai blog comel mahupun ohsem , nak try join laa jugak . Manelaa taw kot-kot menang *InsyaAllah* ! "

3 Orang yang saya nak tag :
#Fatin Alyaa yang comel
#Fatin Nabila kiut-miut
#Aliff Eykal bakal guitarist

! Okayy , nak join jugak or nak maklumat lebih lanjut , visit this princess's blog :)

Fatin Nabila :)

Fatini Irdina | 3:17 PM | 2Comments |
assalamualaikum


Okayy , tengok gambar kat atas . Pandang orang yang name Fatin Nabila . Okay , dah nampak ? Tengok , cantik tak dia ? Cantik kan ? Then , sape nak jadi BF dia , sila isi borang *Opppss ! Ehh , silap-silap . Nanti ade orang marah , susah kangg !

Her name is Tengku Nur Fatin Nabila . She's one of my BFF . Sweet 14 . Study in SCIPP . She's pretty , kind and friendly . I love you friend till the end of the world <3


EURO 2012

Fatini Irdina | 3:07 PM | 1Comments |
assalamualaikum
HELLO and MORNING :)
Tadi sambil update blog , bosan takde orang . So , ambiklah remotekan bukak TV . Then ,  balik punya balik takde citer best . Ye laa kan pukul 3 pagi , mane laa ade citer yang best . Lepas tu , ade laa keluar satu iklan pasal EURO 2012 . Baru lah teringat yang pagi ni ade FRIENDLY MATCH antara SPAIN dengan KOREA UTARA . Hahaahaa . Mula-mula memang taknak layan . Dah kebosanan taap gaban , layan lah jugakk . Memang dah agak yang Spain akan menang . 4-1 wohh . Walaupun aku bekas peminat Spain , tetap  berbangga lah kan . haha . Ohhh , tak sabar nak tunggu :) Ni adelaa sikit sebanyak yang aku korek dari sini . *Go England Go !*

   
     Croatia
    Next match: Norway v Croatia 02/06/2012
    Czech Republic
    Next match: Czech Republic v Hungary 01/06/2012
    Denmark
    Next match: Denmark v Australia 02/06/2012
    *England*
    Next match: England v Belgium 02/06/2012
    France
    Next match: France v Serbia 31/05/2012 21:00CET
    Germany
    Next match: Germany v Israel 31/05/2012 20:30CET
    Greece
    Next match: Armenia v Greece 31/05/2012 20:30CET
    Italy
    Next match: Italy v Russia 01/06/2012
    Netherlands
    Next match: Netherlands v Slovakia 30/05/2012 20:30CET
    Poland
    Next match: Poland v Andorra 02/06/2012
    Portugal
    Next match: Portugal v Turkey 02/06/2012
    Republic of Ireland
    Next match: Hungary v Republic of Ireland 04/06/2012
    Russia
    Next match: Italy v Russia 01/06/2012
    Spain
    Next match: Spain v Korea Republic 30/05/2012 20:00CET
    Sweden
    Next match: Sweden v Iceland 30/05/2012 20:15CET
    Ukraine
    Next match: Austria v Ukraine 01/06/2012

Sila Baca :)

Fatini Irdina | 6:04 AM | 0Comments |
assalamualaikum
Assalamualaikum dan hai *lambai tangan* :)
Lama sungguh tak tunjuk muka dekat sini kan ? Sebab tu follower tak up-up . Haddoaaii . Tapi takpe . Mulai hari ni nak cuba tunjuk muka dekat sini . Manelaa tahu kot-kot ade follower boleh up dua kali ganda *nonsense* ! Hee :) Cuti ni amacam ? Best ke tidak ? Enjoy ke boring ? Sedih ke tidak ? Still kurus ke dah gemuk . Al-maklumlah cuti ni kan rutin harian kita bangun , makan , tido *terbaik* ;) Sepanjang saye tidak melekatkan sebarang entry dekat sini , macam-macam yang dah berlaku dekat saye samada being *happy* , *sedih* , *awkward* , *angry* , *jealous* , *stupid* , *awesome* samada secara expected atau unexpected :) Tapi serious , yang saya taknak share pastime story . Biarlah yang tahu je yang tahu . Ataupun , kalau terasa ingin tahu *perasan* , ask me personally . Maybe I can share it with you :) 

Piala FA Separuh akhir kedua : Kedah vs Kelantan

Fatini Irdina | 8:29 AM | 4Comments |
assalamualaikum
ehemm..ehemm.... test suara kejap . air asam jawa needed . hee :) yeaa yeaa yeahh ! well , tersangatlah teruja tadi tengok match Kedah vs Kelantan . Well , I'm TRW supporter . Don't be jelly to be - ekkss . lama dhaa tak update pasal futbol match kat sini . Oleh kerana berasa sangat teruja untuk memaklumkan bahawa Kelantan layak ke FINAL dengan kelebihan 2 gol di tempat lawan untuk bertembung dengan pasukan berstatus kelab SIME DARBY , so saya excited nak update :_)*-*
 Kedah 2-2 Kelantan .
Agregat 3-3
Kelantan layak berdasarkan kelebihan gol di tempat lawan .
I'm proud to be TRW supporter . Dear all , your pleasure to join me !

Terima kasih laa tersangat2 buat awang2 import kita iaitu Obinna dan Ghaddar .
You're the best !
HERO kita pada malam ni :)

Go for goal !

Walaupun 1st half time kita tengok Kedah nampak hebat tapi kenyataan TRW lagi hebat . noted .
GOMO KLATE GOMO !


 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA