A doctor in making


Top Refferal setakat 10 July 2012

Fatini Irdina | 8:45 AM | 2Comments |
assalamualaikum
HAI dan SELAMAT MALAM. Dah dekat dua hari tak buat entry, rindu rasanya *menyampah aku baca* Bukan ape, ye lah kalau dah nama hari persekolahan, memang busy lah jawabnya dengan homework nya yang bertambun-tambun plus dengan perbentangan yang tak siap-siap. Makk aiiii, bila lah agak-agak kerja sekolah ni akan tamat ehh? *memikirkan*

Actually, aku bukannya nak cakap banyak malam ni. Just untuk inform 5 Top Refferal setakat hari ni iaitu 10 July 2012 pukul 11.40 p.m. Korang nak tahu tak? Jeng..jengg..jengg...*tak suspens lansung*


Sebenarnya, memang berhajat nak printscreen terus tetapi memandangkan lappy ni nampaknya perlu di hantar ke hospital, jadi tak bolehlah nak printscreen. Siapa yang rasa nak menang hadiah top refferal tu, rasanya memang sempat lagi nak kejar sebab GA ni akan ditutup pada 27 July *atau mungkin berubah*
Teruskan usaha anda :)

2 flying letters:

Secret Garden said...

macam mana nak dapat top reffal ye?

Si Cadburry said...

Ehhh , Kite Dalam Senarai Lah :D Nie yg nak promote Lagi nie

 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA