19, A doctor in making


PAUSE HERE

Follower ke 950, Lyssa Faizureen!

Fatini Irdina | 9:12 PM | 4Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Wahh harini teruja sangat-sangat! Nak tahu kenapa? Korang pun dah baca kan tajuk entry ni kat atas tu? Hehee:) Tak sangka pulak Kak Lyssa yang femes tu boleh datang singgah and follow ke blog Fatini yang ala-ala blog makcik jual kerepek pisang ni. Hahaa. Btw, thanks banyak-banyak Kak Lyssa sebab sudi follow blog Fatini yang tak seberapa ni. Oleh sebab Fatini terlalu excited, jom Fatini printsreen!



Okay, ini jadi lebih best sebab Kak Lyssa jadi follower yang ke 950. Tahniah Kak Lyssa!



Thanks Kak Lyssa sebab sudi buat timbunan tutorial blog yang telah Fatini selalu ikut. Fatini doakan agar Kak Lyssa akan lebih berjaya and CEPAT KAHWIN! Ehh? 

Blog Review Part 4

Fatini Irdina | 8:58 PM | 3Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html 

Wahh! Tengok header pun dah tahu blog ni hebat kan? Blog hebat ni kepunyaan Kak Mujahidah. Yang excited nak review blog akak ni sebab akak ni orang sekampung dengan Fatini. Akak ni tinggal dekat Pasir Puteh. Yeahh! We same. Dekat blog akak comel ni, disediakan banyak hot tips untuk korang terus blogging. Korang boleh baca kat sini. Selain tu, ada jugak hot tips yang korang wajib baca kat sini. Rajin kan akak ni berkongsi tips dengan kita? So, korang tunggu ape lagi? Jom serbuuuuuuuuuuuuu! Jangan lupa follow pulak eh?

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html 

Seterusnya, kita terjah pulak dekat blog comel yang serba merah. Alahai, comelnya header. Yang pasti akak ni minat warna merah kot sebab tu blog dia warna merah. HEHEE:) Blog ni dimiliki oleh Akak Noraniza. Nampaknya, akak ni orang utagha. Fatini suka baca entry dekat blog akak. Jom kita blogwalking and follow blog akak ni!


Blog comel kepunyaan Eira Shamiera ni adalah merupakan blog keduanya. Untik pengetahuan korang, Eira sebaya dengan Fatini. We are 14 yeahh! Blog kedua Eira hanya khusus untuk Giveaway. Contest dan Segmen seperti yang tertera dalam lnk url serta di headernya. Eira ni memang rajinlah join GA bagai kan? Mesti banyak yang dah menang. So, kalau korang nak join GA, Contest atau segmen, korang boleh rujuk dalam blog Eira ni taw! Sambil-sambil tu, korang followlah jugak!


Wowww! tengok pada header pun dah tahu akak ni comel kan? Suka! Blog akak pun simple tapi comel. Takdelah nampak berserabut macam blog Fatini ni kan? Fatini suka baca entry dekat blog akak. Jom kita ramai-ramai pergi terjah ke blog akak comel ni. Lepas tu, jangan lupa follow!

Blog comel yang serba pink ini adalah kepunyaan Kak Wana. Untuk pengetahuan korang, Kak Wana ni pun suka join Giveaway dan segmen macam ni. Rajinlah akak ni! Jom kita pergi terjah lepastu follow blog akak comel ni!






Pemenang Top Referral bagi segmen: Blog Review by Fatini Irdina

Fatini Irdina | 8:24 PM | 1Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Minggu ni memang Fatini tak sempat lansung nak sentuh lappy. Dekat sekolah ada buat seminar kecemerlangan minggu ni, so pukul 6 petang lah jawabnya baru sampai rumah. Ditambah pulak dengan kerja kursus yang cikgu baru bagi. Fuhhh. Okay Fatini, stop membebel. HEEE:)

Okay haritu kan, Fatini ada cakap nak bagi penghargaan sedikit untuk pemenang top referral bagi segmen yang Fatini buat tu. Yelah, even sedikit, Fatini harap sudilah diterima ye? Alhamdulillah, walaupun segmen tu berjalan hanya untuk 5 hari, tapi mendapat sambutan yang menggalakkan. Terima kasih bayak-banyak buat yang dah join.

JOM TENGOK SIAPA YANG MENANG!







Fatini dah large kan referring urls ke blog Fatini tu. So, korang bolehlah tengok puas-puas.
Macam yang Fatini bagitahu, 3 top referral utama akan mendapat topup RM5 setiap seorang. So, korang kena inbox details seperti di bawah ke http://www.facebook.com/belogfatini

Link blog:
Number phone:
Jenis prabayar:

TAHNIAH buat yang menang!

1st GiveAway : BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen

Fatini Irdina | 7:07 AM | 1Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Masa Fatini tengah jalan-jalan tadi kan, terjumpa satu GA yang nampaknya seperti the booommmm!
Sesiapa yang tak nak join, memang rugilah dia tu.

JOM TENGOK.



SIAPAKAH BLOGGER YANG MENJADI IDOLA FATINI?

Wah..wah..wah... Soalan hot ni. Ramai blogger yang menjadi idola Fatini. Tapi yang Fatini paling paling paling nak dijadikan idola ialah....................
tak lain tak bukan Blogger Famous abad ini Kak Lyssa Faizureen.

Hadiah memang tak boleh cakap. Memang wowww lah!

DUE DATE: 100 penyertaan

CEPAT!!

Kepenatan :)

Fatini Irdina | 9:13 PM | 2Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Fatini baru je lepas review blog part 3, kalau korang nak baca jom pergi sini. Rupa-rupanya, penat jugak   bila buat segmen review blog ni. Tapi memang syokk lah sebab dapat skodeng blog korang yang hebat tu! HIHII:)

Kadang-kadang terselit jugak dalam hati, takut ada owner blog yang tak puas hati dengan apa yang aku review tu kan? Yelah, manelah tahu dia rasa blog dia tu sangat comel tapi aku review comel je, takde pekataan sangat di situ. HIHII:) Ade ke cegitu? Maaflah sebab pagi-pagi lagi dah melalut macam-macam.Tapi walau apa-apapun, aku sedaya upaya buat review blog yang TERBAEKK!

Buat korang yang masih belum join tu, jemput-jemputlah join. Terjah sini kalau korang nak join. Last sekali, Fatini nak minta maaf sebab tak dapat nak bagi hadiah yang grand-grand untuk segmen ni. Maklumlah, budjet tak cukup. HIHIII:) Sambil-sambil baca tu kan, apa kata korang klik kat sini kejap. HIII:) Terima kasih.

Blog Review Part 3

Fatini Irdina | 8:52 PM | 4Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

http://www.erazfadli.com/
Blog Eraz Fadli ini juga adalah merupakan blog yang padat dengan info-info terkini. Plihan berlatarbelakangkan wana biru sudah cukup Fatini rasa bagi cita rasa seorang lelaki. So, kalau korang nak baca info terkini mengenai dunia masa kini, korang patut terjah and follow ke Blog Eraz Fadli ni.

Seterusnya, kita beralih pulak ke Blog Ima. Tengok pada blog Kak Ima ni memang nampak simple tapi cute taw dengan pemilihan warna hitam sebagai background. Entry-entry yang ditulis oleh akak comel ini amat menarik minat para pengunjung blog untuk membaca. So, kalau korang ada masa free, korang wajib terjah and follow ke sini taw!

Walaupun tanpa header bergambar, blog Delima Sari masih kelihatan menarik. Ownernya seorang periang, peramah, penyayang dan gemar bersukan. Kalau dilihat pada blog archieve, blog ini sudah lama ditubuhkan iaitu pada 28.07.2008. Jom sama-sama blogwalking dan follow blog ini,

Kalau korang nak tahu, owner kepada blog hebat ini adalah seorang model cantik yang ku panggil Kak Misya. Tak sangka akak ni pun join jugak blog review aku yang tak seberape ni. THANKS AKAK. Wajah comel akak ni dah banyak kali keluar dalam majalah and akhbar. Kalau tak percaye, korang wajib terjah ke blog Kak Misha comel ni untuk mengetahui tentang beliau dengan lebih lanjut. Lepas tu, jangan lupa follow taw!

Blog comel warna pink ni comel sangat! Dimiliki oleh Kak Emilia Nordin, sweet 20. Fatini amat tertarik dengan kisah-kisah yang ditulis oleh akak ni comel. Korang patut baca taw! So, jom sama-sama kita terjah ke blog comel ni and follow ramai-ramai!

SENARAI PESERTA LAIN DI SINI.
BLOG REVIEW PART 1 DI SINI.
BLOG REVIEW PART 2 DI SINI.
Boleh tolong klik heartbeat Fatini kat sini tak?





Blog Review Part 2

Fatini Irdina | 9:38 AM | 4Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

http://www.mialiana.com/

Blog akak Mia Liana memang agak femes seperti yang kita tahu kan? She is such a dedicated blogger. Percaya atau tidak, selepas Fatini skodeng blog Kak Mia yang hebat ni kan, Fatini dapat tahu yang she is being listed in the Top 10 Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012. Kalau korang nak baca lebih lanjut, boleh pergi ke sini. Fatini suka baca entry Kak Mia yang woww gitu! Jom pergi terjah blog Kak Mia ramai-ramai. Jangan lupa follow taw!

http://nuramirul.blogspot.com/
Tengok header pun dah tahu yang ownernya seorang yang cantik, manis dan baik, kan? Blog akak Syuhada ni nampak simple tapi cute. Ye, Fatini suka sangat. Tak ada widget-widget yang menyerabutkan mata memandang. HEE:) Kak Syuhada memang comel and sweet lah! Jom sama-sama kita bw and follow blog akak kiut-miut ni!

http://bajonzjambul.blogspot.com/
Blog Bajonz Jambul ini sememangnya blog yang padat dengan informasi. So, tak rugi kalau korang nak follow dekat blog ni. Apa yang Fatini dapat tahu, blog Bajonz Jambul ini menawarkan pakej fotografi untuk perkhahwinan, pertunangan atau pre-wedding yang mana ditawarkan dengan harga yang MENARIK.  Kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang bolehlah terjah ke sini untuk pertanyaan, tempahan atau sebagainya.

Fatini tertarik dengan wordings yang ada pada header tersebut. Menarik bukan? Apa yang Fatini tahu tentang blog yang serba biru ini ialah ownernya, iaitu Kak Farahin amat meninati kumpulan Super Junior. Wowww! Tengok pada link url blog pun dah tahu kan? HEE:) Selain itu, Akak Farahin juga ada mengarang puisi yang mana anda boleh baca di sini. Cayalah! Memang tip-top gitu. So, memang rugi kalau korang tak singgah and follow blog Kak Farahin ni.

Benda first yang Fatini akan tengok dengan mata yang tak berkelip ialah headernya yang comel. Ditambah pulak dengan warna pink, my favourite one! HEE:) Blog Syuhada ni sememangnya nampak sangat comel dengan backgroundnya yang colourful gitu. Jom kita pergi terjah dan follow blog Syuhada ramai-ramai.

P/S:
SENARAI PESERTA LAIN DI SINI.
BLOG REVIEW PART 1 DI SINI.
BLOG REVIEW PART 3 DI SINI.
Boleh tolong klik heartbeat Fatini kat sini tak?




Blog Review Part 1

Fatini Irdina | 8:19 AM | 10Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

http://kouruharuka.blogspot.com

First time Fatini bukak blog ni, benda pertama yang terdetik dalam hati Fatini ialah blog akak comel ni mesti ala-ala japan gitu. Yelah, try korang usha link url blog akak comel ni. Haaaaa. korang percaye tak?
Seterusnya, kita tengok pada headernya pulak. Terselit satu ayat yang menarik di situ. Kalau korang nak  baca, korang boleh tengok pada header di atas. Yang pasti, akak comel ni memang minat warna purple kan? Tak hairanlah blog akak warna purple. Meletop gitu! So, korang mesti terjah ke blog akak ni and follow ehh?

http://loveasong.blogspot.com/
Tengok pada header pun, korang mesti dah tahu yang blog ni memang cute kan? Ala-ala sweet pink gitu. Mesti secute tuannya. Hee:) Untuk pengetahuan korang, blog comel ni kepunyaan adik Jannah yang baru saja selesai berperang dengan UPSR tahun ni. Akak doakan adik dapat 5A ehh? Amin.
So, korang jangan lupa terjah blog adik Jannah dan follow dia!

Kalau dilihat pada header, memang dah agak yang Kak Lisa minat warna pink, betul tak? Aww blog akak ni memang sweet gitu. Kak Lisa merupakan salah seorang SPM VICTIMS pada tahun. Goodluck akak! Korang boleh baca dengan lebih lanjut dekat blog akak sweet ni. Jangan lupa follow taw lepas tu!

Cute tak header kat atas? Kalau korang rasa cute, korang patut bw and follow ke blog Khairunisa ni. Setelah diskodeng, rupa-rupanya Khairunisa pun merupakan mangsa UPSR pada tahun ini. Wahh! sekarang ramai adik-adik yang berminat dengan dunia blogging! Satu perkara yang bagus itu. Blog adik ni nampak kemas dan cute serta cepat loading. So, korang tunggu ape lagi? 

Comel betul blog ni bila first time Fatini bukak. Dari header pun dah tahu akak ni kuat study, HIHII betul tak? Semoga Kak Fatihah berjaya dalam PMR ehh? Blog ni adalah blog yang nampak kemas dan cepat loading, So, memang tak rugi kalau korang nak walking and follow ke sini!


P/S:

SENARAI PESERTA LAIN DI SINI.

BLOG REVIEW PART 2 DI SINI.

BLOG REVIEW PART 3 DI SINI.

Boleh tolong klik heartbeat Fatini kat sini tak?

Takdir itu milik aku

Fatini Irdina | 7:25 AM | 2Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Petang tadi, Fatini pergi ke kedai buku SMO. Tujuan utama adalah untuk mencari novel terbaru Siti Rosmizah yang baru sampai stok dekat situ. Memanglah, kelmarin Fatini dah pergi situ, hajatnya nak beli alat tulis tapi terpandangkan novel memang teliuqqq nak beli. Tapi memandangkan tak cukup budget terpaksalah tundakan hajat tu dulu untuk beli harini.

Takdir Itu Milik Aku
Novel : Takdir Itu Milik Aku
Penulis : Siti Rosmizah
Halaman : 1055 m/s
Harga : RM 33.90

So tadi bila dah sampai kat SMO, Fatini terus naik tingkat atas nak cari novel tu, jejak kaki saja kat rak-rak novel tu, terus mata melilau cari novel tersebut. tapi yang malangnya, dah habis stok lah pulak dah. Memang frust gilaa lah. Hadoaaii.

Harap-harap esok ada stok baru. Entah masa bila pulak aku dah jadi macam kaki novel. Hihii. Melebihkan kawan Fatini yang digelarkan 'kasanovel' lah pulak dah. Tapi serious, kalau novel yang ditulis oleh Siti Rosmizah, memang wajib beli taw! Sampaikan kelmarin ada sorang makcik tu siap promote lagi nak suruh Fatini beli novel ni. tapi ape boleh buat. Tak ada rezeki harini.

Novel ni memang tebal gila. 1055 adalah sesuatu yang menggilakan kalau akulah yang jadi penulis novel ni. Hahaa. Sorry to say, kalau bab-bab mengarang ni, memang bm failed lah weh.

Sinopsis:
Dian Zara, seorang anak yatim piatu yang menumpang kasih dengan neneknya. Emak saudaranya, Kamisah tidak henti-henti menyeksa hidupnya. Maki hamun, pukul, cerca sudah lali dalam dirinya. Impian gadis muda ini untuk belajar hingga ke menara gading telah musnah di tengah jalan. Dian disuruh menjadi orang gaji. Dia akur dengan kehendaknya emak saudaranya. Menjadi orang gaji bagaikan memberi sinar baru dalam hidupnya. Tapi sementara cuma. Perkenalan dengan cucu majikannya telah membuka tirai penderitan dalam hidupnya semula. Dian telah ditipu dengan janji manis seorang lelaki. Janji untuk membahagiakan hidupnya hanyalah dusta belaka.....

BLOG REVIEW BY FATINI IRDINA

Fatini Irdina | 3:41 AM | 41Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!
 SEGMEN TELAH PUN TAMAT. TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN!

Kali ni, Fatini teringin pulak nak review blog korang yang comel-kiut-miut gitu. So, dengan berbesar hatinya, Fatini nak rasmikan segmen: "Blog Review by Fatini Irdina". Jom scroll ke bawah untuk tengok lebih lanjut!

*MAAF SEBAB BANNER TEROVER HODOH*

Syarat-syaratnya ialah:
1. Follow blog Fatini. *untuk update terkini*
2. Like fanpage Fatini. *tak diwajibkan*
3. Klik sini. *tunggu sampai habis loading*
4. Buat satu entry yang bertajuk "Blog Review by Fatini Irdina".
5. Lekatkan banner hodoh di atas pada entry dan linkkan ke entry ni.
6. Tinggalkan link entry anda ke ruangan komen entry ini. *tempat lain takkan dilayan*

DUE DATE: 25 SEPTEMBER 2012 | 11:59 a.m

NOTICE BOARD
*Kesemua blog yang join akan dimasukkan ke dalam BLOGLIST TERHEBAT
*Tiga top referral akan mendapat topup sebanyak RM5 seorang.
*Blog korang terus direview sebaik sahaja segmen tamat.
*Blog yang sudah diboldkan dalam senarai peserta adalah blog yang sudah direview.

UPDATES
*Senarai peserta
*Blog Review Part 1
*Blog Review Part 2
*Blog Review Part 3

JOMLAH JOIN RAMAI-RAMAI!!


Contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee

Fatini Irdina | 3:19 AM | 1Comments |
Assalamualaikum :)



TAGGIE:

TEKAN BANNER COMEL UNTUK JOIN. 
DUE DATE: 18.9.2012
*dipanjangkan sehingga hari Sabtu*
Ok. Sebut pasal LOMO ni kan, siapalah yang taknak. Fatini teringin sangat nak dapat LOMO free, HEEE:) Muka tak malu.*blushing* Sebab tu, lepas Fatini tengok je tajuk entry tu, terus Fatini join. Actually, syarat yang Kak Tyra buat pun takdelah susah sangat. Tak caye? Klik sini or sini

its me :D
Kalau nak kenal, ni lah Kak Tyra. Cantik gitu kan? Muka dah nampak macam ala-ala barbie doll lah. HEE. comel betullah. Kak Tyra, sorry sebab pergi ciplak gambar tanpa izin. HEE:) Korang nak skodeng lagi gambar-gambar meletop Kak Tyra ni, pergi sini. Dah ada gaya boleh jadi model tu kan?

Kak Tyra comel ni berumur 20 tahun. Masih muda bergaya lagi tuu. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Kak Tyra cute ni, boleh baca di sini. Selain tu kan, korang mesti teruja bila korang tahu yang Kak Tyra ni merupakan antara 7 blogger tercantik di Malaysia. *Tepuk tangan sikit*

Saya suka tengok blog Kak Tyra yang ala-ala hijau gitu. Macam natural view kan? Sejuk mata memandang. Kuning tambah hijau, woww! Aku yang demam pun boleh jadi kebah bila tengok blog Kak Tyra yang cool ni.

Dari header ke sidebar, memang meletop gitu kelawaannya. Hahaa:) Ditambah pulak dengan entry menarik yang ditaip oleh jejari lembut milik Kak tyra ni, maknanya tiap-tiap harilah korang akan melekat dekat blog akak ni. Kak Tyra cun ni jugak ada menyediakan beberapa tips dan tutorial yang teramat-amatlah berguna kepada korang semua. Jom baca sini.

Kalau korang nak tengok blog Kak Tyra comel dengan lebih lanjut, jom pergi sini. Jangan lupa follow tauu. WAJIB TU!

Pendapat korang tentang dashboard baru?

Fatini Irdina | 9:52 AM | 10Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Harini, para blogger sudah dihebohkan dengan perubahan dashboard mengejut oleh blogger.com. Fatini pun pelik bila nak login blogger.com, terkeluaq camgini:


Terdetik jugak dalam hati, "eh, siapa yang memandai ceroboh akaun aku and tukar dashboard ni?"

Lepas tu, cari button nak tukar kepada dashboard lama balik, tak jumpa-jumpa.
Then barulah Fatini tahu bila login facebook, ramai blogger yang update status pasal new interface ni. Hohoo. Kecewa yang teramat sangat aku dibuatnya:'(

Yelah kan? Dah dekat dua tahun guna dashboard lama, tetibe muncul pulak yang baru. Hadooaii. Okay kejap lagi, Fatini nak pergi explore new interface ni puas-puas. nak create new entry pun susah taadi, tak jumpa cari. Sedih aku dibuatnya.

Tapi diharapkan new interface ni akan ada banyak kelebihan. Mungkin sebab Fatini tak biasa lagi dengan  bende baru ni sebab tu line kacauuu sikit kot malam ni. Hahahaaa.

So, Fatini nak tanya korang punya pendapat tentang dashboard baru ni. Korang rasa okay ke tak? Menyusahkan or menyenangkan? Hee:)

Senarai peserta "Blog Review by Fatini Irdina"

Fatini Irdina | 7:35 AM | 4Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!
Click here first.

Sila check link entry anda di sini. Link yang sudah diboldkan adalah link bagi blog yang sudah direview.
Sambil-sambil tu, korang bolehlah blogwalking semua mereka yang join ni erk?

http://kouruharuka.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://loveasong.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fartini-irdina.html
http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://mia-udax.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://nuramirul.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://bajonzjambul.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://www.syuhadasalleh.my/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://www.erazfadli.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://www.aimisyahirah.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://rawforlove.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://nanaftlvin.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://princessaliessa.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://hinatastories.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatin-irdina.html
http://pinkylady687.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://www.jajasutera.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

http://mweet-starshi.blogspot.com/2012/09/assalamualaikum-penduduk-bumi-semua.html
http://myheppiness.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html
http://zamani84.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html


Korang masih sempat join taw! Pergi sini kalau nak join.

DUE DATE: 25 SEPTEMBER 2012 (TAMAT)

THERE'S ALWAYS YOU

Fatini Irdina | 12:00 PM | 15Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Lama tak update blog. Serious rinduuuu. Eh, tergedik semacamlah pulak. Hahaa. Actually, takde idea nak update entry baru. Tambah-tambah lagi, selalu berada dalam mood yang tidak baik sejak kebelakangan ni. Kenapa, kenapa and kenapa?

 Biasalah manusia, tak pernah lari dari masalah kan? Masalah yang sering datang dalam kehidupan. I really want to find the happiness. The peaceness. Ketenangan yang tidak dapat diluahkan dengan kata-kata. A very precious thing. Something that can make we smile to the world. Hoping that I can be one of them who can say hello to the earth with the sweetest smile:)

Perpisahan. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. I'm thinking of these words. Full of various meanings. Saya masih belum bersedia untuk menghadapi saat kehilangan tersebut. The one who always make me laugh. The one who always stand for me. And the one who always wipe my tears when I cry. Now has gone. Gone. Gone. And never will be by side anymore.

But I'll always remember you. Always and forever. Forever.

Entry bergambar: Short Trip to Cameron Highland

Fatini Irdina | 9:57 AM | 1Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!

Korang sihat tak? Kalau sihat, alhamdulillah. Kalau demam tu, cepat-cepatlah makan ubat. I'm having a small fever right now. Nak tahu kenape? Bola punya pasallah semalam. Harini ponteng sekolah lah jawabnya. Tapi nasib baik sekarang dah beransur pulih, and esok dah boleh pergi sekolah.


Actually, memang dah lama merancang nak pergi ke Cameron Highland, sebelum puasa lagi sebenarnya tapi nak buat macamana weekend lepas baru dapat pergi. Kebetulan pulak pergi sambut merdeka dekat sana. Hahaa. Kiteorang pergi sana just nak relax and release tension especially untuk adik Fatini yang nak UPSR tahun ni.

Ingat lagi tak yang Fatini bagitau dalam entry lepas pasal birthday my mum, kebetulan jugak kami sambut hari lahir dia kat sana. Whoaaaa! Memang best lah.

Sebelum bertolak, potong kek dulu. Umi dapat handbag baru from abah. Tak aci!

Yang ni kat dalam bilik. Having fun sambil makan kek. Abah jadi photographer. HIHII. Padan muka:)

This is the real Barcelona fans. Hahaa. Dekat CH pun sempat lagi dia berpose depan hotel pakai Barcelona punya accerssories. Memang tak lawanlah abah!

Umi and abah. sweet.

Wooooo banyaknya barang. Dah nampak macam nak tinggal kat sini terus kan?

Peace V_v

Byeeeeeeee!

♥ Merdeka Awesome Giveaway By Rochelle Liong *31/OGOS/2012 ♥

Fatini Irdina | 8:36 AM | 0Comments |
Assalamualaikum :)
Hi, hello and cheers everybody!


TEKAN BANNER CUTE KAT ATAS UNTUK JOIN
DUE DATE: 20 SEPTEMBER 2012

Anda hanya perlu menjawab 2 soalan mudah di bawah dan berpeluang memenangi banyak hadiah menarik. Cepat join!


 Berapa jalur pada Jalur Gemilang?
-14 -
 Berapa warna pada Jalur Gemilang?
-4-

THE TAGGIE

MY FAIRY TALES

 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA