A doctor in making


Put the smile again♥

Fatini Irdina | 6:41 AM | 2Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD

Hi hi hi everyone♥  Terasa begitu lama tak menghupdate new entry di sini. So first, izinkan tuan hamba mengelap habuk di tetingkap ini dahulu. *Fuhhhhhh Fuhhhhhhhhh* Memanglah kalau Fatini lama tak update blog tu maksudnya Fatini busy dengan kehidupan pelajar yang berstatuskan mangsa PMR 2013.

So guys, how many days left for our PMR? Secara 'gentle'nya kalau nak dihitung still ada lagi 6 bulan right?  So whatsup whatsup geng? Alhamdulillah for PKBS 1, I have tried my best but I'm still feeling not satisfied because me and my class members cannot make the teacher proud of us. The teachers may put us on high expectations but we  disappointed them.  We are really sorry teacher for making other class beat us. But we promise that we will work hard to make you proud and smile again.

Since there is a "Bulan Bahasa' in my school, my class take part in one of the activities that we called 'bicara berirama'. Hahaa masa praktis yang paling stress sekali sebab semua orang with their own view kan? So tadi agak cooling sedikit and I think kami mula untuk mendapatkan something that we call 'chemistry'. So, kalau masuk BB ni meaning that I must stuck with youtube tengok lenggang lenggok gaya orang orang pro yang buat tukan? Tapi ni baru peringkat sekolah and we don't have enough time to practice. Kelas tambahan almost everyday habis pukul 5 petang. So, kami terpaksa gunakan weekend kami untuk training. Sabar k sabar--' Pray for our success. #ISFAMILY

Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: Kerja kursus geo almost done. Zero with sejarah. Help please?
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA