19, A doctor in making


PAUSE HERE

Classmates❤ ‏

Fatini Irdina | 10:18 AM | 8Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD


Hi everyone. Bored night and just feeling like wanna to post some photos of my classmates. I stalked their profile about 2 hours just to find these amazing photos. Credit to all of you.

Semua comel-comel. Yang paling penting, tengok background kelas tuu yang comel. Wkwkwk.

Gambar ni masa tusyen dekat rumah ustazah. 3 sekawan yang ayu-ayu.

Credit to Alia gambar ni. 

This picture latest punya. Tutup laluan di koridor tu semata mata nak pose. Hahaa XD

Ni gambar form 2 punya. Act like a lady and think like a boss.

Also Form 2 version. Bergambar bersama klon Matyo.

This picture masa latihan bicara berirama. Latihan mengalahkan wakil kebangsaan, seriously. Tapi alhamdulillah walaupun dapat 1st runner uup. Gambar credit.

Gambar Form 2, meet my class monitor yang selalu cari pasal and Anwar the Matyo a.k.a grandfather.

Geng masa form 2. Form 3 tambah sorang lagi- cengeng girl katanya Lina. HAHAHAA XD

This is Ira a.k.a my bestfriend. Jatuh bangun bersama. Cheww ayat.  Maksud aku, kalau aku susah dia tolong, kalau dia susah, aku tolong. Deskie sejak form 2.

Susoh nok cari gambar Una. Sep biso Math.

Sep hot malas nok kato gapooo.


Finally this is ALYA. Alya and Hanim tak dapat dipisahkan. Love you ALYA <3

Syuhada(white), yang paling 'gege' dalam kelas. Wkwkwkwk.

Okay. Baju putih- This is Abdul Rahman. Our class singer and Real Madrid Fan also penyokong setia Peteh Ganu Peteh. Amangggg namanya.

Lol finally I found this. Pengerusi GGSM- Hafizah.

Lol susah nak cari gambar dia nih;Nazrul. Orang yang paling suka cari pasal dengan aku and Ira jugak. Best student terrrr.

Meet Zaty and Farain. They are cute!
Haaa this is the hottest one. Yang paling banyak suara dalam kelas, that's her; Nabila aka Mc Nab. Yang penting, fon sentiasa di tangan.


This year, I was appointed as the assistant class monitor and Mirul is the boss. Ira is the secretary and Fatin is the treasurer w/ rahman. All of us are great being in one family. We love our beloved mom, Ustazah Anita. She's always gives us spirit to success. Teacher Zairiha also, the caring one although pada mulanya kami takut dengan teacher. Tak lupa juga buat Cikgu Nik Ramani atau nama pemesnya Pok Nik yang selalu 'menceriakan' kami dengan lawaknya yang agak hambar kadang-kadang  ketika belajar tapi kami tetap bersemangat untuk belajar KH(kononnya) also Cikgu Noraini. Cikgu Masliza, iaitu cikgu BM dan Teacher Nurbaya, thanks a lot, harap dapat A dua-dua subjek tu, lol :P Tcer Azizan (sains) dan Ustazah Siti, we love you. Cikgu Lokman a.k.a YB Lokman yang selalu membuatkan kami 'bermimpi' ketika subjek Sejarah. And the last one, Cikgu Zanirah yang bersama kelas IS sejak form 1 lagi (aku form 2) mengajar subjek GEO sehingga kami cair(kononnya). We promise teacher that we will make you proud of all 23 of us. InsyaAllah we will work hard to achieve 9A in PMR.


Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: Guna bahasa rojak malam ni plus grammar terabur. Who cares?

Al-Fatihah untuk Cikgu

Fatini Irdina | 9:41 PM | 2Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD

Pagi ini, seluruh warga Kamil dikejutkan dengan berita pemergian Arwah Cikgu Zul. Talkless bila bangun pagi tadi., tengok Hanim text:

"Sir Zul telah meninggal pd pagi ini. Sedekahknlah arwah al Fatihah"

Ku cuba menampar-nampar pipiku dan harap ini mimpi namun ia ternyata realiti.  Seriously even though cikgu tak mengajar kelas kami tahun ni, tapi dia selalu tanya khabar tentang result kami. Masih segar di ingatan pesanan terakhir arwah untuk kelas kami;

"Study, jangan studo. Jadikan kata-kata saya sebagai motivasi untuk awk berjaya."

Allah lebih sayangkan Cikgu. Semoga cikgu ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh. Amin :)

Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: Kita semua milik Allah dan pasti akan kembali kepadaNya jua. Hanya cepat atau lambat yang menentukan.

Fatini is back!

Fatini Irdina | 4:26 AM | 4Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD

Hi hi hi everyone♥ How's doing? Hope semuanya sihat jyeahh :) Miss me? Hihii Tini tahu korang mesti rindu Tini kan kan kan?(Sorry ayat over dose mintak penampar) So kalau dikira-kira hampir sebulan lebih jugak Tini tak update new entry. Seriously winduuuuuu sangat dekat blog ni :*

Actually, laptop Tini rosak entah virus babeng ape entah yang masuk. Belum hantar repair lagi kalau tak, confirm lagi lama Tini tak boleh nak update blog. So harini terpaksa jugak lembutkan hati untuk buka window guna safemood. Sungguh sedih dan tragis bunyinya :( Hahaaa tak lawak pun k!

Okay sungguh panjang muqadimah-nya kan? Ignore it. Macam tak kenal Tini kan, entry yang lepas lepas semuanya merapu level 99. Hmmm actually Fatini baru lepas habis mid-year exam/ PKBS 2. Sebab tu rasa macam excited semacam je ni. Oh sebelum terlupa, HAPPY HOLIDAY UOLLS! Manfaatkan cuti 2 minggu ni dengan aktiviti yang berfaedah eh? Kalau nak pergi melancong tu, jangan lupa beli souvenirs untuk Tini k? 

Harini hari Khamis, 23 MEI 2013 and ada Sambutan Hari Guru dekat sekolah. Memang best sangat tengok adik-adik form 1 & form 2 buat persembahan choral speaking, chinese song, deklamasi sajak and etc. Abang and akak-akak form 4 & form 5 pun hebat jugak dengan persembahan band diorang. Punyalah sedap suara Kak Hadda nyanyi lagu Revolusi tadi. Hihii kalah Bunkface. Tak lupa jugak buat pasukan Nasyid Sekolah (Al-Imtiyyaz) yang perform tadi. Korang awesome sangat harini. Tini rate 5 stars. Kalau nak tengok gambar, boleh pergi dekat Facebook SMKKAMIL. (akan diupload) To all teachers yang mengajar Fatini dari umur Fatini 5 tahun sampai 15 tahun, thank you teachers for making me who I am now. Love you

Okay okay. Tini baru check result dekat SAPS tadi tapi still belum ada yang newest punya. Alhamdulillah untuk setakat ni. Harap result better than PKBS 1. Seriously Fatini takut dengan subjek BM sebab masa tengah karang esei haritu tetibe blank. Sains also. Paper 1, paper 2 dua-dua blank. Nasib baik ada Miyyo duduk sebelah and Nazrul also. Hahaa memang strong connectors lah even though jarak meja Fatini dengan cikgu tak sampai satu inchi pun. Ada peluang kita manfaatkan. Lol adik adik jangan buat eh, forget it!

So cuti ni alhamdulillah extra class pun 2 hari je and homework 100% takde. Terima kasih cikgu keana memahami jiwa pelajarmu ini. Cuma hmmmmmmm folio sejarah je yang perlu disiapkan and hantar lepas naik cuti ni. Tapi takpe, bahan dah ada cuma tinggal nak buat je. Oklah time for pray. Goodbye all





Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: Listing activities for holiday.
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA