19, A doctor in making


PAUSE HERE

Revenge of the fallen.

Fatini Irdina | 5:45 AM | 0Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD



Hi everyone. Just to let you know know that I have deactive all my facebook account and also my twitter account. I'm sure this blog will desolate for a while.  Emmm sorry but I have to. Finding inspiration xx

Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: InsyaAllah I will be back.

Entry bergambar: Hangout with besties :*

Fatini Irdina | 8:00 AM | 1Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD

Let's start this entry with our cutest face ever. Meet me and my best buddies; Lina,Pikah, Hanim, Alya, Nazrul and Anwar. It's quite disappointed that Ira couldn't join us also. But, it's still a great day!










Photo

Photo























These pictures describe us. Being for 4 hours with them in the PH is the best moment ever. Aku ambik Alya sebab kereta dia rosak and masa tu Hanim dah sampai. Mula-mula bincang pasal folio sejarah sambil tunggu Pikah dengan Lina sampai. Then, we keep waiting for those 2 guys. Hahaa seriously mereka lewat 2 jam sebab ada some misunderstanding!! Janji pukul 10:30, datang pukul 12:30. Tersangatlah janji tak ditepati sampai kami kena order 2 kali sebab nak lama sangat ada dalam tu (bayangkanlah). Kiranya pakej breakfast campur lunch. Sungguh jimat budget sampai dinner pun aku tak makan lagi ni (emm currently I'm on diet). 

The moment bila gossip-queen pasal Izzue Islam. Hahaa much funny. Lina, Alya and Pikah are Izzue's die hard fan. Aku dengan Hanim diam je dengar diorang 'bersedih di atas perkahwinan Izzue' and each one keep saying, "Kalaulah Izzue kahwin dengan aku............". Hahaa kesian pun ada. Habis semua gossip pasal artis barulah dapat text from Nazrul yang dia dah sampai. Lepas tu turn Anwar. Then, sesi main game. They are really gamer. Beat them!

Disebabkan kebosanan yang terlampau extreme semasa menunggu diorang ni, so kami berlima mengambil kesempatan ini untuk pose gambar banyak-banyak. Lol sampaikan aku rasa customers lain yang ada dekat situ dok fikir yang kiteorang ni like kawan lama 10 tahun yang baru gathered semula, padahal tiap-tiap hari jumpa muka sama je --'

Hmmm nak cakap yang harini macam birthday celebration pun okay kot, sebab ada Lina bawak kek even though birthday kami lagi a few days left. Lepas selesai upacara memotong kek, barulah kami beredar dari situ and berjalan kaki di bawah cuaca matahari yang panas terik. Ayat sastera lah sangat. Emm about two hours, kami spend masa untuk folio sejarah. Typical students buat kerja nak dekat dengan date line. Okay nevermind. Unbelievable yang aku masih menaip entry ini dengan laju walaupun dalam kelaparan. Okay guys, I should get my food (dengan serta merta diet terbatal)



 Thanks friends, you make my day ^_^


"Some people come into our lives and quickly go.  Some stay for a while, leave footprints on our hearts, and we are never, ever the same."  ~Flavia Weedn

"A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be. " ~Douglas Pagels

"The friend who holds your hand and says the wrong thing is made of dearer stuff than the one who stays away. " ~Barbara Kingsolver


Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: Tadi aku spam twitter dengan instagram, now giliran blog pulak.

''Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik''

Fatini Irdina | 5:24 AM | 3Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD




Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''


Read more: http://www.jaakechik.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html#ixzz2V9hZqGvX
Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki:

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Fatini Irdina | 5:19 AM | 0Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD






Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki:
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA