19, A doctor in making


PAUSE HERE

PMR :)

Fatini Irdina | 7:51 PM | 1Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD




First at all, aku nak ucapkan Selamat Hari Malaysia kepada seluruh warga Malaysia. Kekalkan perpaduan yang ada di negara kita dan marilah sama-sama kita memanjatkan kesyukuran kepadaNya kerana diberi kurniaan untuk hidup di negara yang aman makmur ini. Sama-sama kita berdoa agar kita dapat kekalkan keharmonian negara kita. InsyaAllah.

So, memandangkan hari ni hari suti so dapatlah aku berpeluang nak update blog (maybe last entry beore PMR). Actually, minggu ni minggu PRA-PMR as aku dah lepas 1 paper kelmarin. Alhamdulillah dapat jawab paper BAK, biiznillah. PMR dalam 2 minggu je lagi dan aku nak tawwakkaltualallah. Berusaha dan tawakkal. InsyaAllah :)

Seriously aku tak sabar nak habis PMR sebab aku nak onlone 24/7. Hahahahaha. Lepas tu aku nak baca novel banyak banyak then aku nak buat semua perkara yang aku dah list nak buat after PMR ni. Okay yang ni belakang kira, kita letak tepi dulu. Banyak benda penting lagi yang kena pikir.

Kepada semua sahabat blogger, Fatini dengan seikhlas hati ingin memhon kemaafan sekiranya Fatini ada membuat salah/silap sepanjang 4 tahun Fatini terlibat dalam dunia blogger ni. Doakan kejayaan Fatini 9A dalam PMR dan semoga Allah memberkati kita semua. Amin :)




Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: GOOD LUCK TO ALL PMR CANDIDATES :)
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA