19, A doctor in making


PAUSE HERE

I write what I want to write.

Fatini Irdina | 11:42 PM | 0Comments |

Bismillahirrahmanirrahim.....
Assalamualaikum, hello and cheers everybody XD


Testing..testing...

Dah berzaman tidak ku munculkan diri di dunia blogger. When I read back my old post, ya ampun bukk... tak matured gila aku dulu haha. Maybe through this blog aku boleh ukur sendiri tahap kematangan aku, start darjah 6 sampai sekarang. And i was thinking...malunya kalau orang baca post2 lampau yang entah pape tu. But, be yourself dear. No need to delete or buat blog baru such think. This is so called perjalanan hidup. Macamana hidup aku dulu and macamana hidup aku sekarang seterusnya what i will be in the future. Hehehe aku harap blog ni boleh bertahan lama sampai aku dapat cerita kat sini aku kesibukan aku sebagai seorang doktor ((angan-angan)) Allahumma Amin.........

Bersempena jugak dengan tarikh hari ini 1 Disember 2014, ia menandakan sudah tamat tempoh aku bertapa dengan menikmati keseronokan cuti sekolah. It's time for SPM preparation. 10 hari dekat rumah, lansung tak sentuh homework, dengan harapan 1 Disember menjadi titik permulaan, ((doakan aku ye)).

Semalam jugak aku spent night dekat kampung. Dapatlah jugak 'diperturunkan' serba sedikit ilmu di dapur. Hahaha. Part yang tak boleh blah ialah bila adik aku pegang lesung dan menyuruh kakaknya sorang lagi capture gambar. Nak hantar whatsapp dekat kawan katanya. Haiyyo budak-budak zaman sekarang... Dan harini mereka berdua masih tak balik rumah lagi, meneruskan 'percutian' di kampung katanya sebab ramai sepupu sepapat yang balik. Kaedahnya pagi tadi aku ada tusyen arab, so terus balik rumah. Aman damai rumah tanpa budak-budak tu. Dan itulah sebabnya aku dapat update blog petang ni ((Al-kisahnya))

Sebenarnya banyak benda aku nak cerita. Tapi nanti-nantilah. Falisha is asking me to watch Gummy Bear with her. Haha yang budak ni lagi sorang. Tengah hyperactive sangat2 sekarang ni. My lovely little princess <3 <3 <3

Bye, moga bisa menaip lagi.



Ask me anything on:
Mention or follow me on:


Nota kaki: Doakan aku istiqamah sepanjang cuti ni.
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA