A doctor in making


the end of holiday

Fatini Irdina | 5:15 PM | 0Comments |

Hi people!!!
So, my very long holiday after SPM will be ended in a few days. New phase of life will start. And, this moment, i am enjoying saki baki holiday yang masih ada for a short vacation because when i go home, i have to settle down all the documents (that i dont even manage to print yet) before i go for registration on next week.

To be honest, it was very hard for me to come for this decision...... i even cried for many times (lol) because im too stress to choose. This is not a usual choice, like you want to have tea or cofee (something like that), but this is absolutely related to MY FUTURE.

So, when it comes to make a hard decision, the most important is; ASK FOR GUIDE FROM ALLAH. Because only He knows the best for us............. Solat istikarah, and insya Allah you will find the right path. And i hope this is the best choice for me, ameen :)

And to all my beloved friends, all the best for our new life... wherever you are now, moga kita semua mendapat kejayaan yang barakah disisiNya.


Doakan agar Fatini Irdina akan terus tabah untuk hari-hari yang akan mendatang, dan dapat menyumbang kejayaan kepada ummat Islam suatu hari nanti. Ameen :)


Thank you.

blessed

Fatini Irdina | 9:57 AM | 0Comments |
Define bestfriend;
Someone with whom one shares the strongest possible kind of friendship.

One of the best thing in life is to have someone as your super-bestfriend, talking about things that only both of you could understand, have a same favorite drama to watch and judge, listen to those memorial songs and lyrics, knowledge discussion, and the most important one is; know how to inspire each other. The person that you wish to be with you forever, in this life and life-here after.

Dear you,
I know your dream will come true. Never give up to try again when you fall. Wake up again, Im at your back, rooting for you. Pray a lot to The Almighty. Dont worry because Allah will always with you on your hard time. He tests you because He loves you :)

I love my childhood so much because I have my child-geng. I will try to accept the fact that I am forever become shorter than you huhu.

Last but not least,
Take care my dear and dont read this many times or you will miss me a lot after this. Hahaha

do it now

Fatini Irdina | 9:46 AM | 0Comments |
hi there, it's me again.
So it's already May. Counting how many days to stay 'mereput' at home like this. Everyday I tell myself, "hey you should do something tomorrow" but the fact is tomorrow will always be tomorrow. And you do nothing today because it is tomorrow. Pheww complicated sangat ayat. Tahniah kalau anda paham. Jadi kesimpulannya, when you decide to change to something better, do it now!!! Not after this or tomorrow. So the situation is like this, you decide to start studying. Kononnya la nak belek buku recall balik. Then you kata, esok la start. Hakikatnya esok tu bila. this is what happened to me a month ago.
Dan esok tu sebenarnya sampai ke harini tak jadi 'hari esok' yg dimaksudkan sebulan yg lalu.

So I keep reminding myself. Jangan bertangguh buat kerja. Tapi hakikatnya emmmm. Then I said again to myself, takpe, step by step. Tapi hakikatnya emmmmmmmm.

Sebab tu kadang kadang kita sendiri yg kena paksa diri kita. Lawan sikap tu. This is nasihat kepada diri sendiri dulu. The power of do it now yeah. Memang la benda tu tak senang. Tapi kena paksa jugak.

Sama gak situasi kalau nak kurus. tapi malas bersenam. Makan tak kawal. Dahtu kalau tak paksa diri untuk bersenam, tak leh nak lawan nafsu makan, bila nak kurus? Ini pun nasihat untuk diri sendiri.

Okay yg ni tutup cerita.

Hakikatnya, bila ada rasa nak berubah ke arah yg lagi baik tu, maksudnya rasa tu semua Allah yg detikkan hati kita untuk rasa macam tu.

Sebab tu jangan sesekali senang judge orang. Boleh jadi orang yg kita judge tu suatu hari nanti jauh lagi baik dari kita.
That's why, kalau kita nampak someone buat benda yg tak betul, doakan dia agar diberi hidayah. Same goes kalau kita dgn non muslim, lebih lebih lagi dengan non muslim yg rapat dgn kita, sentiasa detikkan dalan hati dan doa agar dia diberi hidayah untuk peluk Islam.

Isnin ni test JPJ. Mohon doakan saya :)

lagu stayer

Fatini Irdina | 3:46 AM | 0Comments |
song that I miss so much.... song that remind me a lot to that place..... and people who used to stay there with me :) this is what we called 'lagu stayer'

ku hanya manusia biasa,
yang bisa melakukan kesalahan,
tapi harus ku tabah demi,
menghadapi cubaan di hadapanku
akan ku tinggalkan masa lalu,
tenggelam seperti matahari,
ku tidak akan pernah menangisi pemergianmu,
 dan ku akan tetap berdiri teguh,
demi mencapai impian yang satu,
redhamu ya Allah mengiriku ke syurga
dan ku akan sentiasa di jalan yang telah ku pilih sentiasa di sini,
oh teman.
to those who decide to be there once again, moga kalian terus kuat. Moga kita semua memjadi insan yang bermanfaat kepada ummah.
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA