A doctor in making


nothing

Fatini Irdina | 9:46 AM | 0Comments |
I
   think
               I
                  miss
                           someone.

























































bye.



a few words

Fatini Irdina | 1:29 PM | 0Comments |
I love words. (or to be specific; quotes) I love to read positive words.... or any good tips in life, something like tips untuk kurus(?) kah kah kah or something that give benefits to my life. Sometimes, words inspire me the most, believe me especially when you feel down. Read positive words, always. Kat divider katil asrama dulu, I used to stick words that motivate me (eg; 11A+, dont give up). Or when sometimes I feel mengantuk dalam kelas, I will write "wake up Fatini!!". Dan, berkatalah yang baik baik sebab kata kata tu satu doa :) My parents always tekankan when it comes to percakapan dengan orang lain. I still remember masa sekolah rendah dulu, nak bahasakan diri 'aku' dengan kawan kawan lelaki pun tak berani sebab takut umi abah marah hahahaha. Sebab my mom pernah tegur, masa darjah 2 kot time tu, haha I didnt remember well that case, tapi yg pasti ada kaitan dengan penggunaan ganti nama 'aku' dengan kawan kawan. #memories
And bila dah besar ni, baru paham bahawa semua tu depends on your surrounding.

And for sure, the best words in our life is ayat-ayat Al-Quran. The words from our Creator, will keep our soul stay calm. Jadi ayuhlah kita perbanyakkan membaca Al-Quran lebih lebih lagi pada bulan Ramadhan ini. Allah gandakan pahala kita, insya Allah.

I am so blessed to be with good friends in place that always filled the soul with quran verses.... and i dont know, how my journey after this will look like....

I know, after this the surrounding will not be the same. New place. I'll meet new people, new challenges....... (I really hope that I will be strong without them)

A few days to go. I dont know what should I feel. I am so excited to start my study at the same time I am so worried about my future at the same time also I dont know how strong wil myself cope alone without the support that I need the most (my old friends).

So, this evening I ws-ed my senior and she told me that I must be strong to have the new life alone. Everything is depend pada diri sendiri. Insya Allah, things will be all right, if you have good friends by your side.
I miss my friends, a lot :'(

Whatever it is, the main thing is BERSYUKURLAH dengan apa yang telah aku dapat... I feel so bad, when Allah always answer my prayer, grant me with good things, but me, still merungut "banyaknya kena buat", "kenapa kena ni", "kenapa xdpt tu".... Allahu when I wrote back these words, rasa macam teruk sangat diri ni. Sedangkan, Allah tahu yang lagi baik untuk kita. Alhamdulillah for every moment that Allah still give in our life sebab semua benda yang berlaku, mesti akan ada hikmahnya, believe that!





I dont want to say, but I want try to do.

So, pada bulan Ramadhan ini, grab the chances sebanyak mungkin gais! No one knows that this would be our last Ramadhan kan, so let fill this month dengan sebanyak mungkin ibadah yang kita mampu laksanakan dan moga kita mampu istiqamah melakukannya sepanjang masa.


Astaghfirullahhal'azim.
Astaghfirullahhal'azim
Astaghfirullahhal'azim


Ramadhan Kareem, Allahu Akram.!

Action speaks louder than words,
Fatini Irdina.
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA