19, A doctor in making


PAUSE HERE

be strong

Fatini Irdina | 10:21 AM | 0Comments |
The moment you feel stressed, and missing the good old moment, sampai kadang kadang rasa nak jadi kanak kanak balik, just be happy, no need to worry about anything, no need to think about any problem. But the fact is life must go on. We will grow up. We will face the future. We'll never go back to the past time.

Be strong. Be strong. Be strong. Minta kekuatan dari Allah.
Remember that you are here not only for yourself. Tahu, benda ni tak senang, takde sape nak tolong hamparkan karpet merah. Semua orang tengah struggle, bukan kita sorang je yang rasa benda ni susah. Tapi jangan sampai lupa satu benda, Allah tu selalu ada dengan kita. Whenever we feel down, mintak kekuatan dari Allah. Cry to Him, that is the best feeling.

Takde jalan mudah nak dapat something yang kita nak dalam hidup ni. One more, niat kita. Kalau baik niat kita, maka baiklah hidup kita. Tajdid niat always. Niat kerana Allah, Insya Allah jadi ibadah. I miss those words, Allahu....


 Next week mid sem, mohon tembakan doa. May Allah bless.
 
ALL RIGHT RESERVED SINCE AUGUST 2010. FULL DESIGNED BY FATINI IRDINA